Ο ATHIOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου. Έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών απ’ όλες τις χώρες και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς. Η 3η διοργάνωσή του γίνεται στους Δελφούς, έναν από τους πιο εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου, με εξέχοντα συμβολισμό. Το διάσημο μαντείο των Δελφών βρισκόταν με χρησμό του πίσω από κάθε σημαντική απόφαση της κλασικής αρχαιότητας, ενώ παράλληλα, η ευρύτερη περιοχή των Δελφών φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους ελαιώνες της Ελλάδας. Ποιο μέρος λοιπόν μπορεί να είναι καλύτερο για τη διοργάνωση ενός διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου!

ΓΙΑΤΙ
ΣΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ;.

Η Ελλάδα, αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικές δυνάμεις στον κόσμο.

Όπως οι μεγάλοι ηθοποιοί ονειρεύονται μια μέρα να παίξουν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και οι δρομείς να τρέξουν στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου, έτσι και οι πραγματικοί λάτρεις της ελιάς και του ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο έχουν ως όνειρο ζωής να διαγωνιστούν εκεί όπου όλα ξεκίνησαν

 

ΓΙΑΤΙ
ΣΤΟΥΣ
ΔΕΛΦΟΥΣ;.

Ο λιόφυτος κάμπος των Δελφών είναι από τους πλέον ιστορικούς της Ελλάδας και συνδυάζει μοναδικά την ελαϊκή παράδοση με τον πολιτισμό, αφού –ως γνωστό– οι Δελφοί, με το Μαντείο τους, θεωρούνταν στην αρχαιότητα το κέντρο του κόσμου.

 

Venue

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ

Το Συνεδριακό Συγκρότημα Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών είναι ένα τυπικό αρχιτεκτονικό δείγμα του μοντέρνου κινήματος και χτίστηκε στη δεκαετία του ΄60 σε σχέδια του καθηγητή Αρχιτεκτονικής Α. Κιτσίκη και του αρχιτέκτονα Α. Λαμπάκη. Έχει αναγερθεί σε δενδροφυτευμένη έκταση 100 στρεμμάτων και περιλαμβάνει Συνεδριακό Κέντρο, Ξενώνα  και Υπαίθριο Θέατρο. Στους κήπους του βρίσκεται Πάρκο Γλυπτικής, με έργα σπουδαίων σύγχρονων ευρωπαίων καλλιτεχνών. Το Συνεδριακό Συγκρότημα φιλοξενεί συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, εκθέσεις και εργαστήρια, καθώς και πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μουσικής, θεάτρου, χορού κ.ά.

Χορηγοί

 
 
 
 

Υπό την αιγίδα

 
 

Χορηγοί

 
 
 
 

Χορηγός Επικοινωνίας

 
 
athena olive oil competition logo
athiocc logo

3ος Διεθνής
Διαγωνισμός
Ελαιολάδου

VINETUM EVENT MANAGEMENT
+30 210 766 0560
+30 210 766 0680

Created by all-restaurants | Powered by DataQube